Ziua Internațională a Copilului la Muzeul Satului

mai 27th, 2021 | By | Category: Postcard

Marți, 1 iunie 2021, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” organizează o serie de activități pentru cei mici. Ca în fiecare an, pe lângă târgul de jucării și atelierele de creație atât de îndrăgite de copii vor avea loc, în  premieră, o serie de momente menite să poarte publicul în lumea copilăriei.

Clovnul Cristiano de la Circul  Metropolitan București, cunoscut vizitatorilor muzeului din pauzele de divertisment de la Tabăra de creație  „Vara pe uliță”, va anima atmosfera cu numerele sale de magie și giumbușlucuri. Grupul „Mlădițe ilfovene”,  coordonat de Mărioara Man Gheorghe, va încânta publicul cu melodiile copilăriei. Corurile Happy Kids Jr. și  Happy Kids Sr. din Buzău vor continua momentul muzical în cadrul Programului Național ”Cantus Mundi”. Deoarece sportul este important pentru sănătate, membrii clubului Club Real Gym, coordonați de Demis  Constantin, vor face o demonstrație de karate.

Ziua se va încheia cu ateliere pentru copii, în cadrul cărora cei mici vor învăța să modeleze lutul, să  confecționeze păpuși, marionete, machete și obiecte din piele. Costul atelierului este de 30 de lei de  participant, cu un număr maxim de 10 copii per atelier, care se pot înscrie la adresa de e-mail  relatii.publice@muzeul-satului.ro. Atelierele se vor desfășura după următorul program:

14.00 – 15.00

– Modelaj în lut, grupa de vârstă 4-7 ani, coordonator Luminița Voica

– Marionete/păpuși, grupa de vârstă 6-10 ani, coordonator Doina Kalvati

15.00 – 16.00

– Macheta morii de vânt, grupa de vârstă 7-12 ani, coordonator Luminița Voica

– Punguța cu doi bani, grupa de vârstă 7-12 ani, coordonator Alexandru Ilinca

 

1 iunie – Ziua internațională a copilului 

Program 

orele 09.00 -19.00

Scena Dumitra 

11.15 Bine ați venit! 

11.30 Demonstrație de karate Club Real Gym, coordonator Demis Constantin  12.00 Distracție și giumbușlucuri cu Clovnul Cristiano 

13.00 Corurile Happy Kids Jr. și Happy Kids Sr. din Buzău în cadrul Programului Național Cantus Mundi 

14.00 Grupul Mlădiţe ilfovene, coordonator Mărioara Man Gheorghe și Grigore Gherman

Gospodăria Șanț, Gospodăria Ieud 

14.00 – 15.00 Ateliere pentru copii

  1. Modelaj în lut, grupa de vârstă 4-7 ani, coordonator Luminița Voica
  2. Marionete/păpuși, grupa de vârstă 6-10 ani, coordonator Doina Kalvati  15.00 – 16.00 Ateliere pentru copii
  3. Macheta morii de vânt, grupa de vârstă 7-12 ani, coordonator Luminița Voica 4. Punguța cu doi bani, grupa de vârstă 7-12 ani, coordonator Alexandru Ilinca

Costul atelierelor este de 30 lei/copil. Materialele sunt asigurate de meșteri. Atelierele au loc în  limita a 10 copii pe atelier, respectind normele în vigoare.

Inscrieri la adresa: relații.publice@muzeul-satului.ro

Ora 09.00 – 19.00: târg de jucării, carte și bunătăți pentru copii, veselie, voie bună! Copii până în 12 ani au intrarea liberă!

 

Număr de vizualizări :242


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro