Restabilește echilibrul între sănatate și imunitate!

mai 13th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

Pandemia și distanțarea socială au pus o presiune mare asupra sănătății tale fizice și mentale. E momentul să acționezi și să restabilești echilibrul între sănătate și imunitate iar restul vor veni de la sine!

”În perioada 11 – 18 mai vă invităm prin intermediul titlurilor din portofoliul editurii Herald, să vorbim alături de invitații noștri, psihoterapeuți, coach, nutriționiști, despre cum putem menține în parametri normali un sistem imunitar echilibrat care să ne ajute să avem o viață sănătoasă și împlinită atât din punct de vedere fizic cât și psihoemoțional.

 

Regimul alimentar, exercițiile fizice, nivelul hormonilor de stres, starea de sănătate a intestinelor și cantitatea de toxine din organism, defectuoasa gestionare a emoțiilor, felul în care reacționăm în anumite situații de viață, anumite comportamente adictive, tulburările de alimentație, anxietatea, atacurile de panică, depresia, insomnia, toate acestea au legătură cu felul în care funcționează sistemul nostru imunitar și influențează natură bolilor de care suferim și de care este bine să ținem cont când vrem să descoperim cele mai eficiente metode de tratament.

 

Un sistem imunitar scăzut este egal cu un organism predispus la îmbolnăviri frecvente și stare generală proastă. Pentru că este foarte important să adoptăm un stil de viață sănătos și să ținem aproape câțiva aliați de bază în lupta pentru sănătate, îți propunem și o selecție de titluri care vin cu soluții și exemple practice de susținere a sistemului imunitar, care vor beneficia de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.”

 

Număr de vizualizări :312


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro