Expoziția FRESH de Sorin Scurtulescu

mai 11th, 2021 | By | Category: Postcard

În perioada 8-29 mai 2021, Sorin Scurtulescu  expune FRESH la Galeria Helios.

FRESH este o expoziție care conține 19 dintre cele mai recente picturi realizate de către Sorin Scurtulescu.

Lucrările sale pătrund într-o nouă zonă legată de experiment și cercetare a limbajului plastic care acum primează în fața subiectului prin dispariția centrelor de interes vizual sau așezarea aparent aleatorie a acestora. Astfel că prin noua abordare artistul anulează din imaginile sale orice constrângere care ar putea reduce prospețimea și cinetismul vibrant.

Refugiul pictorului în grădină și contemplația în aer liber este unul dintre invizibilele secrete din care cauză viața pulsează și mai puternic în lucrările sale.

 

Expoziția FRESH, de la Galeria Helios din Timișoara este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara, Asociația Timișoara 2023 European Capital of Culture, Galleria 28 și Grupul Noima.

 

Galeria Helios

P-ța Victoriei 6

Timișoara

Luni-Vineri: 10-18

Sâmbătă: 10-20

 

Număr de vizualizări :430


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro