Descoperim arta prin joacă în expoziția Puls 20 / (Tur ghidat pentru copii)

mai 26th, 2021 | By | Category: Postcard

Marți, 1 iunie 2021, ora 17.00, Kunsthalle Bega propune un tur ghidat în care copiii vor descoperi în lucrările expoziției Puls 20  detalii interesante și captivante. Va fi un prilej de împrietenire cu arta contemporană, de explorare și învățare activă despre modalitățile de exprimare ale artiștilor contemporani din România. Turul este susținut de Maria Orosan-Telea, istoric de artă, lector la Facultate de Arte și Design din Timișoara și mama lui Victor, un băiețel de 5 ani.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.

Participarea este gratuită. Numărul de locuri este limitat și necesită înscriere prealabilă la adresa de email  kunsthallebega@kunsthallebega.ro

 

PULS 20

 

„Prin sinergia dintre o scenă artistică entuziastă (care a așteptat 12 ani acest moment de recunoaștere) și competența specialiștilor din muzeu și din jurul acestuia s-a născut un remarcabil act de curatoriat colectiv. Rezultatul este această expoziție, deschisă la sediul MNAC sub titlul După doisprezece ani. Producția artistică din România în 180 de lucrări, și prezentată acum la Kunsthalle Bega sub un titlu mai adecvat: Puls 20”, transmite curatorul expoziției, Călin Dan.

 

Amintim că expoziția PULS 20 poate fi vizitată la Kunsthalle Bega până în data de 11 iulie, de marți până sâmbătă în intervalul orar  12.00 – 18.00.

 

 

Număr de vizualizări :232


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro