Primul recital din stagiunea „Muzică și Arte la Liceu”

mart. 12th, 2021 | By | Category: Eveniment

Asociația Neumarkt Events în parteneriat cu Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș organizează vineri , 19 martie 2021 , de la ora 18.00 , primul recital din stagiunea „Muzică și Arte la Liceu”. În așteptarea verii și pornind de la numele unui parfum creat de celebra casă Kenzo , „Parfum D’Été ” este un recital dedicat pianistei Maria Bejan. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Maria Bejan, profesor al Liceului Vocațional de Artă din Târgu Mureș deși este un om de o rară modestie este una dintre cele mai expresive pianiste târgumureșene dar și o excelentă profesoară. După terminarea studiilor universitare a urmat un masterat de interpretare muzicală avându-i îndrumători pe Daniel Goiți și Cipriana Gavrisiu. A participat la masterclassuri susținute de mari pianiști între care Mihaela Ursuleasa, Massimiliano Valenti, Eduard Kunz, Silvan Negruțiu, Csiki Boldizsar și alții. A susținut numeroase recitaluri iar în calitate de profesor și corepetitor a participat la numeraose competiții naționale și internaționale. Maria Bejan este un muzician care prin sensibilitate și rafinament interpretativ cucerește public de la prima atingere a clapelor.

 

În program
Johann Sebastian Bach: -Fantezia in Do minor BWV 906
Wolfgang Amadeus Mozart: -Fantezia in Do minor k 475
Johannes Brahms: din ciclul Fantezii op.116:
-Intermezzo (la minor nr.2) -Capriciu (sol minor nr.3).
Franz Schubert: -Fantezia la patru mâini în fa minor, D 940
Eugene Bozza: – Fantezia italiană pentru oboi și pian.

 

Maria Bejan în două dintre momentele muzicale va fi pe scenă alături de colegii ei pianista Andrada Badi și oboistul Moldovan Lirca Ioan.

 

Pentru transmisia on-line  biletele vor putea fi achiziționate:

 

de pe  www.myticket.ro și www.enterix.ro începând cu data de 15 martie 2021 sau vei putea dona oricând consideri că e potrivit, dar nu mai târziu de 20 martie 2021  în contul în Asociației Neumarkt Events RO28BTRLRONCRT0317187601 deschis la Banca Transilvania

 

Pentru participarea în sala de concert respectând regulile de combatere ale Covid 19 veți putea face rezervări la nr.0799881210 ( 35 de locuri disponibile)

 

Acest recital va fi transmis  gratuit pe pagina de facebook a Asociației Neumarkt Events dar dacă se vor achiziționa bilete veți contribui la acoperirea costurilor unei astfel de producții!

Prețul biletelor :
20 de lei adulți
10 lei elevi și studenți

Parteneri: agentiadecarte.ro ,JazzActor ,Radio Mureș ,Cotidianul „Zi de Zi”
myticket.ro

 

 

Număr de vizualizări :435


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro