Ana Blandiana aniversată la UNATC

mart. 16th, 2021 | By | Category: Eveniment

UNATC „I.L. Caragiale” București  organizează aniversarea uneia din cele mai importante personalități culturale și, totodată, un reper de atitudine morală și civică: scriitoarea Ana Blandiana. Evenimentul va debuta cu alocuțiunea Rectorului UNATC, Prof. Dr. Liviu Lucaci, urmat de discursul Președintelui Institutului Cultural Român, domnul Mirel Taloș. Cuvântul de încheiere îi va aparține Decanului Facultății de Teatru, Conf. Dr. George Ivașcu. Evenimentul are loc în Sala „Ileana Berlogea”, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București și va fi transmis pe canalul de YouTube UNATC,  joi, 25 martie 2021, începând cu ora 19:00.

Inaugurăm prin această aniversare seria de evenimente din cadrul proiectului  „Întâlnire cu poetul preferat”. UNATC își propune să găzduiască un dialog viu între tânăra generație de artiști și reperele literaturii și culturii românești contemporane. Susținem acest dialog, între lumea artistică și cea literară, dar și între generații, cu substanțial beneficiu pentru ambele părți angajate. Educația teatrală și cea cinematografică nu se pot împlini fără cunoașterea reperelor culturale locale.

Aniversarea va continua cu tinerii noștri studenți actori din anul I și cu punerile în scenă ale poeziei autoarei. Vă invităm, de asemenea, să urmăriți dialogul pe care scriitoarea Ana Blandiana îl va purta ulterior cu studenții și invitații prezenți.

 

https://www.youtube.com/c/UNATCILCaragiale

 

// anunță UNATC.

Număr de vizualizări :316


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro