Sabina Lisievici – actriţa din România, cu experienţă la Hollywood a intrat în portofoliul unei agenţii de top din Canada

feb. 17th, 2021 | By | Category: Postcard

După o carieră de succes în America, incluzând absolvirea prestigioasei şcoli de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, ce a şcolit nume precum Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, şi câteva producţii cinematografice la activ, cea mai importantă fiind „Wild sunflower” un film de scurtmetraj  produs de ea și regizat de către regizorul nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, în care a avut rol principal şi pentru care a primit în România Premiul de Excelenţă în Actorie, Sabina Lisievici a semnat de curând un contract important cu Worldwide Talent Management, cu sediul în Vancouver-Canada,  o importantă agenţie de management artistic la nivel internaţional. 

“Suntem încântați să colaborăm cu Sabina Lisievici, pentru a o ajuta să își construiască în continuare cariera de succes în actorie.  În special, vom întreprinde demersuri active pentru a-şi extinde oportunitățile în actorie la nivel profesionist în Europa de Vest și SUA. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să o conectăm pe Sabina cu reprezentanţii și regiuni precum Marea Birtanie, Germania sau Spania”, au declarat reprezentanţii Worldwide Talent Management.

Sunt încântată să colaborez cu Worldwide Talent Management pentru deschiderea internațională pe care o au și pentru că prin ei aș putea să ajung și în Canada,teritoriu în care îmi doream de mult să ajung pentru a juca. E un început bun. Să vedem unde va duce!.”, a declarat Sabina Lisievici.

Sabina îmi aminteşte de Jodie Comer (Villanelle) în serialul TV Killing Eve. De asemenea, are un look incredibil pe ecran … camera o iubește. După ce am organizat o întâlnire pe Zoom cu Sabina, am avut încrederea că va avea un mare succes în această afacere, deoarece are și o personalitate minunată, împreună cu talentul ei puternic și cu toate trăsăturile ei de succes în industria filmului. 

La Worldwide Talent Management colaborăm cu actori din întreaga lume în moduri inovatoare și reciproc avantajoase pentru a depăși obstacolele și a atinge nivelul următor în cariera lor. Le oferim resurse, consultare, sprijin și responsabilitate, pentru a-i ajuta să se dezvolte și să îşi îndeplinească obiectivele. Gândiți-vă la noi ca la un conector sau, mai bine spus, ca la o punte pentru a ajuta actorii să depășească obstacolele din cariera lor şi a ajunge la „Nivelul următor”, a concluzionat Darren Staten, CEO Worldwide Talent Management.

SHORT BIO

Sabina Alexandra Lisievici (n. 29 august 1990, Ploiești, România) este actriță, designer și poet. Până la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră. În 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-mă în versuri”.

În anul 2019 a plecat în America unde a urmat Cursurile școlii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat în 3 filme de succes, printre care “Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A făcut parte din distribuția serialului românesc „Iubiri secrete”, alături de Eugenia Șerban, Mircea Dumbăreanu. Tot în America a jucat în “I am not for sale”– film de lungmetraj și cinema și “Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea și regizat de către regizorul nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, în care a avut rol principal.

A revenit în țară, unde a scris un scenariu pentru o piesă de teatru, inspirat din viața ei, spectacolul , „Dragoste pe coji de mandarine”, urmând a avea premiera anul acesta.

De asemenea, Sabina este și designer, creând propria colecție de genți ce se bucură de succes.

 

Premii : 

2019- Premiul pentru Excelență în Actorie la Gala Health Beauty and Lifestyle Award

2019- Premiul pentru Excelență în Actorie la Gala Isuccess

2020- Premiul pentru Producție Gala Oamenilor de Succes pentru Scurt metrajul Wild Sunflower

 

Număr de vizualizări :549


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro