Filosofia ca mod de viață

feb. 26th, 2021 | By | Category: Agenda de carte

Filosofia nu este doar o disciplină intelectuală, abstractă și aridă. Încă de la începuturi, filosofia s-a preocupat de cunoaștere, înțelepciune, adevăr, etică și iubirea de frumos, de valorile și sensurile profunde ale existenței, cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm. Cum putem să ne folosim de moștenirea filosofiei și să o integrăm în propria noastră existență ca mod de viață?  Prin intermediul campaniei Filosofia ca mod de viață  editura herald vă invită într-o incursiune în tainele gândirii universale din cele mai vechi timpuri până în ziua de azi.

În perioada 25 februarie – 3 martie vom descoperi alături de invitații noștri, latura practică și actuală a filosofiei, și felul în care ne poate ajuta în viața de zi cu zi.

 

O selecție de titluri care ne dau acces la viziunile diferite ale marilor gânditori ai lumii, vor beneficia de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

Pentru că în fiecare an pe 28 februarie îl omagiem pe marele gânditor francez Michel de Montaigne, vom povesti și despre cel mai recent volum al său publicat în colectia Cogito, Eseurile despre relatii, sexualitate și experiență, o selecție de capitole care oferă, scurt și cuprinzător, o imagine reprezentativă a „Eseurilor” lui Montaigne, una dintre cărțile fundamentale ale umanității.

 

// anunță editura Herald.

 

Număr de vizualizări :345


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro