„Structuri, planuri și raporturi ale speculativului în filosofie și logică, la Hegel”, de Dragoș Popescu

dec. 11th, 2020 | By | Category: Carte in lucru

La Editura Tracus Arte va apărea volumul Structuri, planuri și raporturi ale speculativului în filosofie și logică, la Hegel, de Dragoș Popescu.

Filosoful nu este nici profet, nici comandant de oști și nici cronicar. Ceea ce înseamnă ca nu-i revine lui obligația de a deschide, răsfoi ori scrie în cartea rațiunii. Filosofului îi revine, fără îndoială, doar obligația de a citi în această carte. O carte pe care cei ce vor s-o răsfoiască sau s-o scrie nu știu și nici nu pot s-o citească.

 

Dragoș Popescu este cercetător științific gradul I dr. la Institutul de Filosofie și Psihologie „Constantin Rădulescu-Motru” al Academiei Române.

 

Website Editura Tracus Arte: https://edituratracusarte.ro/2020/12/11/structuri-planuri-si-raporturi-ale-speculativului-in-filosofie-si-logica-la-hegel-de-dragos-popescu/

FaceBook: https://www.facebook.com/editura.tracusarte

 

Număr de vizualizări :408


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro