Simona Epure lansează ”Ghici, ce e în depărtare?” la Gaudeamus on-line

nov. 18th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 12,00, în cadrul Tȃrgului de carte Gaudeamus on-line, autoarea Simona Epure vă invită la lansarea celei mai recente cărţi ”Ghici, ce e în depărtare?”. Cartea este concepută ca o călătorie în jurul lumii, pe care oricine o poate face cu ajutorul imaginaţiei şi, iată, cu o carte! Chiar dacă anul acesta este un an atipic şi toate lucrurile sunt altfel decȃt ne-am obişnuit, autoarea îşi păstrează acelaşi stil inconfundabil şi cu această carte. Textele sale sunt concepute sub formă de ghicitori, jucăuşe şi amuzante, care ascund multe informaţii educative legate de geografie, mediu şi cultură generală.

Puteţi să vă convingeţi singuri, însoţind-o în această nouă aventură!

Evenimentul va avea loc pe pagina Gaudeamus (www.gaudeamus.ro) cȃt şi pe Facebook Radio Romania Gaudeamus şi pe pagina de Facebook a Editurii Didactica Publishing House.

 

Număr de vizualizări :1465


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro