Provocări și soluții în relația de cuplu. Cititorii Întreabă, Psihologul Răspunde

nov. 20th, 2020 | By | Category: Postcard

În perioada 18 – 25 noiembrie 2020 editura Herald ne invită să aflăm cum putem gestiona și depăși dificultățile și încercările relației de cuplu împreună cu invitați precum, Daniela Dumitrescu, psiholog, psihoterapeut, Sabina Strugariu, psihoterapeut integrativ, Ligia Moise, psiholog, Gabriel Manolache, Life coach, Cati Călin, psiholog, Iulia Feordeanu, psihoterapeut, analist jungian, și mulți alții.

Viața de cuplu este complexă și, probabil, cu toții am trecut prin tot felul de încercări, mai mult sau mai puțin dificile. Cu siguranță iubirea și relația de cuplu sunt supuse de-a lungul vieții unor provocări, tentații, probe ale timpului sau dileme.

Ai o întrebare legată de gestionarea relației de cuplu? Prin intermediul campaniei Provocări și soluții în relația de cuplu, și a rubricii #CititoriiÎntreabăPsihologulRăspunde vom încerca să găsim răspunsuri la toate întrebările voastre legate de viața de cuplu, alături de psihologi, psihoterapeuți, coach.

Totodată pe www.edituraherald.ro, o selecție de titluri care cuprind exerciții și abordări diferite ale aceluiași subiect: relații de cuplu armonioase, vor beneficia de o reducere de 30%.

 

Număr de vizualizări :444


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro