Campanie editura Tracus Arte: 25% discount

sept. 11th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2020, puteți comanda titlurile apărute la Editura Tracus Arte cu discount de 25%. La comenzile de peste 100 Ron, veți primi albumul ARTA GRATIS, de Dalina Bădescu.

Campania este activă doar pe website-ul editurii: www.edituratracusarte.ro

 

Peste 1000 de titluri cu discount de 25%
– Titluri de referință ale literaturii universale, autori premiați cu unele dintre cele mai importante distincții: Nobel, Herder, T. S. Eliot ș.a.m.d.
– Unii dintre cei mai buni autori români
– 30 de colecții
– 11 ani de experiență

 

Artă gratis nu este un album de artă, nici de artă canonică şi nici de forme artistice obţinute prin conversie dadaistă, ci o meditaţie subtilă asupra naturii umane, asupra existenţei şi, finalmente, asupra statutului realităţii. Prin proba de luciditate şi prin ceremonialul vânătorii simbolice pe care le experimentează în jungla urbană, Dalina Bădescu demontează complexele mecanisme prin care lumea se instituie şi, odată instituită, prin care ea începe să existe. O pată pe un zid, un accident al tencuielii, o vandalizare grăbită şi orice altă manifestare brutală a hazardului devin semnificative nu prin vreo presupusă existenţă apriorică, ci, pur şi simplu, prin forţa generatoare a conştiinţei. Imaginea sensibilă, corporalitatea ei derivă direct din capacitatea spiritului de a genera lumea reală, iar sensul acestui traseu al cunoaşterii este traducerea exacta, în datele vizualităţii, a postulatului celebrului episcop George Berkeley: ,,a exista înseamnă a fi perceput (sau a percepe)”. Lumea de imagini a Dalinei Bădescu există exclusiv datorită faptului că ea a fost percepută!

Pavel ŞUŞARĂ

 

Număr de vizualizări :438


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro