Top Bestsellers cu 25% reducere

iul. 8th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Editura Herald îți propune Topul celor mai vândute cărți, o selecție de titluri care vor beneficia în perioada 7-19 iulie de o reducere de 25%!

 

”Pregătește-te pentru vacanță cu o colecție de lecturi care te vor inspira, fie că îți dorești să te dezvolți pe plan personal sau profesional, să acumulezi diverse cunoștințe sau să afli poveștile de viață ale unor personalități din istorie!

În cadrul campaniei, vom vorbi pe pagina de facebook a editurii Herald despre bestsellerele care sunt de un real interes pentru cititorii noștri, alături de specialiști (traducatori, psihologi, psihoterapeuti, coach, specialiști în tradiții spirituale).

Vă invităm să dezbatem împreună subiecte din zona științei, psihoterapiei, spiritualității, parentaj, neuroștiință, autobiografii celebre, prin intermediul unor titluri precum: „Originea speciilor„, „Cartea lui Enoh„, „Oceanul Sufletului„, „Muntele tacerii„, „Drama copilului interior„, sau „Coranul„.”

 

www.edituraherald.ro

Număr de vizualizări :566


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro