O nouă competiție a tinerilor artiști plastici – un omagiu adus dirijorului si compozitorului Ionel Perlea

iun. 12th, 2020 | By | Category: Postcard

Asociația Pro Valores, în parteneriat cu Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea” organizează prima ediție a Concursului Internațional de Arte plastice care poartă numele marelui muzician Ionel Perlea, un artist cu o carieră cu o carieră excepțională, de la a cărui naștere se împlinesc 120 de ani, iar de la trecerea sa în eternitate marcăm în 2020, 50 de ani.  Competiția cu premii de peste 10000 lei se adresează tuturor tinerilor talentați, iubitori ai reprezentării imaginilor artistice, iubitori ai culorilor, formelor și libertății absolute reprezentată de imaginație. Concursul se va desfășura on-line și este dedicat tinerilor artiști plastici cu vârste de maxim 25 de ani. AgențiadeCarte.ro este partener media.

Fotografiile lucrărilor și documentele necesare înscrierii vor putea fi trimise în perioada 15 iunie – 20 iulie 2020, pe adresa: concursulionelperlea@gmail.com .

 

Lucrările premiate în urma jurizării realizate de: Artistul vizual Petru Lucaci, profesor la Universitatea Națională de Arte București și Președinte al Uniunii Artiștilor Plastici, artistul vizual și profesorul Valeriu Mladin și jurnalistul Sebastian Crăciun, realizator Radio România Cultural, vor fi aduse în atenția publicului cu ocazia Festivalului Ionel Perlea, care se va desfășura între 29 iulie și 1 august 2020, la Slobozia.

 

Lucrările premiate vor face obiectul expoziției permanente care va fi organizată în Casa memorială Ionel Perlea, un adevărat muzeu păstrător al memoriei marelui muzician.

 

Amănunte despre condițiile de participare la aceasta competiție găsiți pe:

www.asociatiaprovalores.ro/concursul-ionel-perlea-inscrieri-arte-plastice/

 

Premiile, oferite cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița, depășesc suma de 10000 lei.

Regulamentul complet pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-ionel-perlea-regulament/

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Ovalsart SRL și Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea”.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, AgențiadeCarte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Număr de vizualizări :524


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro