Editura Herald: incursiune în Înțelepciunea Inimii

iun. 4th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 3 – 10 iunie 2020, editura Herald  te invită la o incursiune în Înțelepciunea Inimii atât prin poezie, dans sacru, muzică cât și prin intermediul cărților atent selecționate din portofoliul editurii.

”Pentru a ne familiariza cu mistica și înțelepciunea arabă, am pregătit o serie de titluri ce beneficiază de o reducere specială de 40%, care îți va da acces la viziunile diferite ale marilor gânditori și poeți mistici.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook Herald la seria Pe Calea Inimii, unde vom face cunoștință cu poeți îndrăgiți precum Rumi, Omar Khayyam, Kahlil Gibran sau alți mari înțelepți sufiti.

Să descoperim împreună Calea Inimii că centru, ca nucleu al ființei umane, ca o cale a deschiderii universale către Înțelepciune și Iubire, a întâlnirii dintre suflet și suflet în liniștea cea de dincolo de minte, în căutarea desăvârșirii!” – anunță editura Herald.

www.edituraherald.ro

 

Număr de vizualizări :702


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro