Lecturi filosofice

mai 22nd, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 21-31 mai 2020,  editura Herald te invită la o incursiune în filosofie, prin marile idei care au revoluționat modul de gândire al umanității, ce iți vor deschide noi perspective de a vedea lumea.

”Pentru a ne familiariza cu istoria și dezvoltarea ideilor filosofice în Occident, am pregătit și o selecție de titluri cu o reducere de 35% care îți va da acces la viziunile diferite ale marilor gânditori ai lumii.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook a Editurii Herald la seria de pastile  #LecturiFilosofice, unde vom vorbi despre filosofie ca instrument prin care putem răspunde provocarilor lumii moderne și vom învăța să ne exersam gândirea critică, cu discuții despre concepte filosofice, idei, precum și recomandari de lectură.”- anunță editura Herald.

 

Număr de vizualizări :681


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro