”Poeme de consum”, de Relu Cazacu

apr. 15th, 2020 | By | Category: Carte in lucru

În curând, la Editura Tracus Arte va apărea volumul Poeme de consum, de Relu Cazacu, în colecția „Traian T. Coșovei”. Volumul este câștigător al Premiului Național pentru Debut în Poezie „Traian T. Coșovei”, premiu acordat de către Editura Tracus Arte în colaborare cu Asociația Culturală Direcția 9 și Agenția de Carte. Juriul  Premiului Național pentru Debut în Poezie „Traian T. Coșovei” a fost compus din Ștefania Coșovei, Irina Lazăr și Dan Mircea Cipariu.

am ieșit din casă

Dumnezeu a vărsat din greșeală cutia

cu vopsea

cenușie peste cer

dimineața este blândă și caldă

ca o femeie care plânge din dragoste

m-aș fi întors în pat să nu-i simt

lacrimile

dar am tras gluga pe cap

am ridicat mânecile

&

am pășit prin nefericirea ei

 

Relu Cazacu s-a născut pe 29 noiembrie 1983, în București. A publicat poezie în mai multe reviste și volume colective. Din octombrie 2016 este membru al Cenaclului 9.

 

 https://edituratracusarte.ro/2020/04/15/poeme-de-consum-de-relu-cazacu/

 

Număr de vizualizări :1275


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro