Citilă Iepurilă aduce zilnic noi reduceri!

apr. 9th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Editura Herald anunță reduceri între 20-40% în perioada 1-20 aprilie 2020.

”De pe 1 aprilie și până pe 20 aprilie 2020, iepurele nostru zăpăcit ți-a pregătit o mulțime de surprize! Pentru că l-am lăsat pe el să aleagă, Citilă Iepurilă a decis să îți ofere, în fiecare zi, o altă reducere la cărțile tale preferate!

Și noi suntem curioși, ba chiar puțin îngrijorați de alegerile lui. 🙂

Așa că vom urmări în fiecare zi cu nerăbdare schimbările de pe site că să aflăm, că și ține, reducerile pe care le va alege pentru fiecare dintre cărțile Herald! Dacă eșți la fel de nerăbdător că și noi, urmărește zilnic surprizele lui Citilă Iepurilă – reducerile de  20%, 25%, 30%, 35% sau 40% la toate titlurile din colecțiile noastre. Vezi ce ascunde fiecare categorie de reduceri și află ce preț are cartea pe care o cauți.

Descoperă și tu cadourile de Paște ale lui Citilă Iepurilă!”

www.edituraherald.ro

 

 

Număr de vizualizări :550


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro