ALIAJ, alianța spațiilor artist-run din București

apr. 24th, 2020 | By | Category: Eveniment

Vineri, 24 aprilie 2020, a fost demarată comunicarea online a proiectului de asociere al spațiilor artist-run active din București – ALIAJ, inițiat încă de anul trecut. Alcătuită din ALERT studio, ATELIER 030202, Diptych Art Space și ETAJ artist-run space, ALIAJ reprezintă o alianță a spațiilor artist-run din București care își propune să funcționeze ca o platformă de informare, contextualizare și arhivare pentru evenimentele produse în cele patru spații. Într-un viitor apropiat, ALIAJ va organiza un eveniment de lansare cu public, după ce încetarea stării de urgență instaurată pe întreg teritoriul României o va permite. AgențiadeCarte.ro este partenerul media al ALIAJ.

ALERT studio (Str. Mircea Vulcănescu, nr. 2) este format din Raluca Ilaria Demetrescu, Alina Buga și Catalin Burcea.

ATELIER 030202 (Str. Sfânta Vineri, nr. 11) este inițiat și coordonat de Mihai Zgondoiu.

Diptych Art Space (Str. Plantelor, nr. 58) este compus din Zoltan Bela și Lina Țărmure.

ETAJ artist-run space (Str. George Enescu, nr. 43) este alcătuit din Mircea Modreanu, Ilina Schileru, Ştefan Botiş, Mihai Coltofean, Dragoş Dumitraşcu, Dumitru Gurjii, Lucian Hrisav, Radu Nastasia și Pandele Pandele.

Puteți urmări activitatea alianței ALIAJ online pe rețelele de socializare:

https://www.facebook.com/aliaj.barsa/  și https://www.instagram.com/aliaj.barsa/

 

 

 

Număr de vizualizări :782


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro