Campania „Lectură în liniștea casei” – peste 1000 de titluri propuse de Editura Tracus Arte

mart. 20th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 20 martie – 20 aprilie 2020, toate volumele achiziționate online de pe website-ul Editurii Tracus Arte beneficiază de 40% discount. Dacă vreți să aflați care este cel mai mic întuneric care există pe pământ, cum puteți ajunge la planetele cu coadă de foc, cum iese iarba din pământ purpurie, cum ies femeile pe malul celălalt, pe malul de argint, cum bățul de floarea-soarelui a fost odată cal sau cum arată dialectica dimensiunilor în povești romantice pe dos, vă încurajăm la o lectură în liniștea casei.

  • Peste 1000 de titluri cu discount de 40%
    • Titluri de referință ale literaturii universale, autori premiați cu unele dintre cele mai importante distincții: Nobel, Herder, T. S. Eliot ș.a.m.d.
    • Unii dintre cei mai buni autori români
    • 30 de colecții
    • 11 ani de experiență

Campania se desfășoară începând de vineri, 20 martie 2020.

Vă invităm să descoperiți cele peste 1000 de titluri publicate începând cu anul 2008 de editura Tracus Arte!

www.edituratracusarte.ro

#linișteacasei
#bibliotecadeacasă

 

Număr de vizualizări :536


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro