UNITER 30

feb. 19th, 2020 | By | Category: Postcard

Luni, 24 februarie 2020, de la ora 17.00, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființare, sunteți invitați  la UNITER: strada George Enescu nr.2-4, la parterul clădirii (Restaurant Savart). Vor fi prezenți, alături de președintele Uniunii Ion Caramitru, membri fondatori, artiști, reprezentanți ai breslei teatrale, parteneri, fără de care UNITER nu ar fi putut exista.

”19 februarie 1990 – se naște UNITER – Uniunea Teatrală din România.

 

Drumul început în urmă cu 30 de ani, unul cu suişuri şi coborâşuri, cu clipe grele, dar şi imense satisfacţii l-am construit împreună. Graţie dăruirii celor care s-au implicat de-a lungul timpului, graţie artiştilor Uniunii, numele UNITER a ajuns astăzi cunoscut şi apreciat şi a devenit punct de referinţă a valorii în teatrul românesc.

 

Suntem recunoscători pentru tot ce am reușit să facem ÎMPREUNĂ!

UNITER 30. E mult, e puțin ?!

19 februarie 2020” – transmite UNITER printr-un comunicat de presă.

 

Număr de vizualizări :549


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro