Zilele Doors Club Constanța

ian. 20th, 2020 | By | Category: Postcard

Doors Club – clubul constănțean cu cele mai multe evenimente pe săptămână și cu unele dintre cele mai dorite și apreciate concerte – aniversează în această săptămână( 23-26 ianuarie 2020), timp de 4 zile, cei 14 ani de activitate. Doors Club a adus în fața publicului artiști de top ai industriei muzicale românești, dar și artiști internaționali, reușind în cei 14 ani să devină un loc favorit, nu doar pentru tinerii tomitani, ci pentru publicul de toate vârstele. Concertelor susținute aici li s-au alăturat diverse alte evenimente artistice – spectacole de teatru, de stand-up comedy, lansări de carte și multe alte evenimente culturale.

”Constanța, ai împlinit 14 ani de Doors Club! 14 ani de concerte de top, la care ai cântat și ai dansat, savurând muzica ta preferată. Pe 23-26 ianuarie, îți dăm întâlnire cu Golan, Argatu și Moș Martin, Mihai Mărgineanu și Banda veselă și Silviu Covaci – 4 zile de sărbătoare pentru 14 ani petrecuți împreună!

Provenind din medii muzicale diferite, membrii trupei Golan și-au creat împreună un sound specific cucerind iremediabil piața muzicală. Cu o gamă largă de instrumente, atât în recitalurile live, cât și în studio, orice concert Golan are forța de a se evidenția și impune încă de la primele momente. Format în 2014, grupul a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni pe scena muzicii electronice din România. Vineri, 24 ianuarie, de la ora 23.00, Golan cântă pentru tine la Doors Club, în Constanța. Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.

Multe genuri și combinații între ritmuri te așteaptă sâmbătă, 25 ianuarie 2020: pe lângă hip hop, glitch, electronic dub, drum and bass, vei găsi rock, breakbeat sau dancehall, toate acestea marca Argatu’. Piesele conțin atât sample-uri de folclor, cât și sunete originale. Veți descoperi inclusiv sunete calde de caval, fluier, țambal, cimpoi și multe altele.
Argatu’ creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al său încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Argatu’ – un proiect marca “Culese din cartier”, special pentru seara de 25 ianuarie 2020. Intrarea este LIBERĂ.

Duminică, 26 ianuarie, de la ora 19:00, Doors Club te invită la concertul Mihai Mărgineanu și Banda Veselă! Muzica lui Mihai Mărgineanu este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. Prețul unui bilet este 80 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, strada Traian, nr. 68A, zona Gării.

Iar, joi, 23 ianuarie, Silviu Covaci va deschide seria celor 4 zile aniversare 14 ani Doors Club.
Unul dintre cei mai îndrăgiți constănțeni, care reușește de fiecare dată să creeze prin intermediul muzicii sale o empatie naturală cu publicul, Silviu Covaci urcă pe scena clubului constănțean joi, 23 ianuarie. Oră acces: 19.00. Intrarea este liberă.

14 ani Doors Club Constanța, 23-26 ianuarie

Biletele pentru concerte se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 20 ian. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00-20.00. Info: 0763661622.” – anunță Doors Club Constanța.

 

 

 

 

 

Număr de vizualizări :545


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro