Trupa SPAM se întoarce la Doors Club

ian. 27th, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 30 ianuarie 2020, Constanța are întâlnire cu trupa SPAM la Doors Club.

Trupa SPAM este o formație românească alcătuită din Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Eugen Toboș, Tudor Olaru și Ciprian Diaconu. A fost înființată în 2014 și, conform propriilor declarații, abordează un stil muzical pozitiv și versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale, încadrându-se în segmentul Pop-Rock. Formația și-a lansat primul album, intitulat “Drumul”, în anul 2015. Albumul a fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități și a obținut premiile „Albumul Anului 2015” și Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk.

Al doilea album, numit „Facem dragoste”, a fost lansat în toamna anului 2017.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele s-au pus in vânzare la sediul clubului, Str. Traian, nr. 68A. Info: 0763 661 622.

 

Număr de vizualizări :456


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro