Spectacolul ”Căsnicie cu bucluc”, la Doors Club

ian. 13th, 2020 | By | Category: Postcard

Joi, 16 ianuarie 2020, ora 19.00, la Doors Club, în Constanța, se va juca piesa de teatru „Căsnicie cu bucluc”. „Casnicie cu bucluc” este o comedie despre nebunii din viața noastră, cei care ne dau peste cap liniștea cotidiană.

În căminul liniștit al soților Didina și Emil Strâmbuleanu intervin cu multă nebunie Olga, Traian și Matei. Emil ajunge acasă dimineața pentru prima dată în viață și este întâmpinat de o soție îngrijorată și nervoasă, Didina. După o lungă dispută conjugală, este nevoit să îi explice acesteia de ce a întârziat, pe unde a umblat, dar mai ales CU CINE A PETRECUT TOATĂ NOAPTEA? Aceasta este întrebarea care va da peste cap viața avocatului Emil Strâmbuleanu și care va stârni situații greu de prevăzut și de controlat.

Din distribuția acestui spectacol fac parte actorii: Clara Ghiuvelechian, Luiza Martinescu, Andu Axente, Emilian Cristoiu și Andrei Cantaragiu.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 13 ianuarie. Info: 0763661622. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00.

Număr de vizualizări :459


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro