Copiii se întâlnesc cu scriitorii contemporani la ”Poveşti sub brad” în Cărtureşti Verona

dec. 16th, 2019 | By | Category: Postcard

În săptămâna 16-22 decembrie 2019 pășim din mansarda Librăriei Cărturești Verona în Țara Magică a Poveștilor de Crăciun. Copiii sunt invitaţi să participe la evenimente de lectură alături de patru autori contemporani: Cristina Andone, Alexandra Rusu, T.O. Bobe şi Liana Alexandru. După lectură, copiii fac schimb de rol cu scriitorii şi vor crea propriile lor personaje şi poveşti în sesiuni de scriere creativă susţinute de reprezentanţii Asociaţiei 7 ARTE.  Intrarea este liberă, iar Moș Crăciun, ceaiul cu scorțișoară și biscuiții gustoși vor da aromă intensă experienței.

Prima poveste sub brad se spune marţi, 17 decembrie, de la ora 18:30. Începe în Orașul Sunetelor alături de scriitoarea Cristina Andone și a ei „Poveste muzicală de Crăciun”.

 

Miercuri, 18 decembrie, tot de la 18:30 traversăm Valea Râsetelor împreună cu Alexandra Rusu. Vizităm castelul imens și întortocheat în care se fac jucăriile și trăim „Viața și aventurile lui Moș Crăciun” văzute de la înălțimea imaginației lui Frank Baum.

 

Joi, 19 decembrie, aceeași oră, ajungem în Orașul din Preajma Crăciunului unde descoperim „Darul lui Moș Crăciun” cu T. O. Bobe și deschidem scrisorile pe care le primește Moșul.

 

La o zi distanță, sâmbătă, 21 decembrie, ora 11:30, ajungem cu Liana Alexandru în Orașul Visurilor Care se Adeveresc, pe strada pe care poveștile cresc binele din oameni. O să-l cunoaștem pe „Băiatul care nu credea în Moș Crăciun” și o să-l ducem într-o poveste numai a lui.

 

Vârsta recomandată este între 6 şi 12 ani. Înscrierile se fac pe adresa liviarosca at gmail.com, sau la 0732003051.

 

Parteneri: Humanitas Junior, Editura Nemi, Editura Vellant.

Număr de vizualizări :918


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro