Aniversare 10 ani “Promised Land”

dec. 16th, 2019 | By | Category: Postcard

Vineri, 20 decembrie 2019, la Linotip Centru Independent Coregrafic , se vor aniversa 10 ani de la premiera spectacolului ”Promised Land”, creat de coregraful Arcadie Rusu în colaborare cu coregrafa Ioana Marchidan. Publicul este așteptat ca de obicei în sala Linotip, pe scaunele roșii și pe covorul de dans, ca să se bucure de o seară de dans contemporan până târziu în noapte.

Triplu eveniment pe 20 decembrie la Linotip – Centru Independent Coregrafic

 

”Seara va începe la ora 20:00 cu un spectacol care împlinește zece ani de la premieră. Promised Land a avut o distribuție vastă de-a lungul anilor așa că vino cu 10 minute mai devreme ca să găsești locul potrivit lângă artiștii din sală.

 

Spectacolul va fi urmat de o discuție cu publicul, coordonată de Gina Șerbănescu, critic de artele spectacolului.

 

Suntem bucuroși și onorați că Gina Șerbănescu poate fi alături de noi pentru că este unul din acei oameni care a avut ocazia să vadă Promised Land în mai multe ipostaze și spații, încă de la crearea lui până în prezent și considerăm că este cea mai potrivită persoana alături de care să călătoriți în povestea spectacolului.

 

La DesculțPARTY sărbătorim totul. După Q&A vă invităm la un party lejer în care toată lumea se simte ca la ea acasă. Vă descălțați, vă faceți și mai comozi și dansați după pofta inimii, cu grija de spațiu și de cei din jur.

 

Detalii puteți găsi pe site-ul linotip.ro. Biletele pot fi cumparate pe eventbook.ro, linotip.ro, librariile Kiralyna și Humanitas și la sediul Linotip. ” – anunță Linotip Centru Independent Coregrafic.

 

Număr de vizualizări :561


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro