Constantin Chiriac – recital extraordinar sub semnul iubirii și al frumosului

nov. 20th, 2019 | By | Category: Postcard

Teatrul de Comedie a organizat marți, 19 noiembrie 2019, două recitaluri extraordinare susținute de Constantin Chiriac: ”Metanie Ție, Părinte!”, la Biserica Sf. Dumitru și ”Domnule şi frate Eminescu”, la Sala Studio. Cele două recitaluri au fost prezentate în premieră în București, după ce au fost susținute în mai multe orașe din România și din lume. Momentele poetice „au stat sub semnul spiritului, al iubirii și al frumosului și vor rămâne la adăpost în sufletele noastre”. (Octavian Saiu, consultant artistic al Teatrului de Comedie).

Spațiile de joc au devenit neîncăpătoare pentru spectatorii dornici să participe la reprezentațiile oferite de actor. Printre cei care l-au aplaudat aseară pe Constantin Chiriac s-au aflat personalități importante din lumea artistică și jurnaliști de prestigiu: Felicia Filip (director general Opera Comică pentru Copii), Cristian Mihăilescu (regizor), Călin Mocanu (manager Teatrul Țăndărică), Andrei și Andreea Grosu (regizori), Marius Zarafescu (teatrolog), Corina Constantinescu (teatrolog), Radu Nica (regizor), Pompiliu Onofrei (jurnalist) etc. La finalul recitalului susținut la sala Studio, i-a fost înmânat trofeul festCO din partea Teatrului de Comedie. „Vreau să mulțumesc Teatrului de Comedie și lui George Mihăiță pentru felul în care a organizat evenimentul și nu în ultimul rând, pentru prietenie!” – a declarat în încheiere Constantin Chiriac.

 

Număr de vizualizări :540


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro