Actrița Olga Delia Mateescu, sărbătorită prin spectacolul-eveniment ”DOAMNA GODOT”

nov. 4th, 2019 | By | Category: Postcard

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță spectacolul aniversar DOAMNA GODOT de Olga Delia Mateescu, regia Felix Crainicu. Miercuri, 6 noiembrie 2019, începând cu ora 19.00, în Sala Media a Teatrului Național „I.L. Caragiale” va avea loc un eveniment dedicat unei personalități importante a scenei românești: doamna Olga Delia Mateescu. 

„Plecând de acasă, de la TDR, vă invit cu emoție acasă, la TNB, la spectacolul DOAMNA GODOT, precedat de o lansare de carte, cu care sărbătoresc 40 de ani de Teatru Național, 50 de scenă și 70 de viață.” (Olga Delia Mateescu)

Cu volumul DOAMNA GODOT, lansat în 2018, în cadrul FNT, Olga Delia Mateescu și-a cucerit un loc aparte în dramaturgia românească. Spectacolul DOAMNA GODOT prezintă o analiză fină și profundă a jocului dintre certitudine și imprevizibil, iar actrițele Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe își asumă roluri ofertante, de dramă psihologică, minuțios investigată de regizorul Felix Crainicu. Decorul este conceput de Andreea Sorina Paraschivoiu. Muzica este creată de Alexandru Nucă, iar video-ul este realizat de Radu Crăciun.

Spectacolul va fi precedat de lansarea cărții FANTOMA DIN LACUL MORII (autor Olga Delia Mateescu). Despre volumul apărut la editura ePublishers vor vorbi: Vasile Poenaru, Ioan Cristescu, Loreta Popa.

 

Biletele pentru spectacolul DOAMNA GODOT pot fi achiziționate pe www.mystage.ro.

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

 

Număr de vizualizări :598


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro