„Îngrijitorul”, de Harold Pinter, în regia lui Alexandru P. Rusu, la Teatrul de Artă din București

oct. 8th, 2019 | By | Category: Postcard

Marți, 22 octombrie 2019, de la ora 20.00, Breasla Actorilor vă invită, la spectacolul „Îngrijitorul”, de Harold Pinter, găzduit de Teatrul de Artă București.

Distribuția este formată din actorii:

Aston – Vlad TEODOROV

Mick – Daniel NUȚĂ

Davies – Iulian BURCIU

Regia: Alexandru P. RUSU

Scenografia și Costume: Alexandra CONSTANTIN

Sound Design: Alexandros RAPTIS

Artist vizual: Mircea Marian ILAȘ, Ioana BODALE, Vlad LĂZĂRESCU

Îngrijitorul” este un spectacol ce ridică problemele vieții din fiecare zi (mai puțin mediatizate sau pronunțate), problemele despre care nu avem curaj să vorbim pentru că sunt mult prea personale, prea din interiorul nostru și e mai confortabil să nu ne deschidem. Un spectacol despre dorință, despre vise, despre frică, frica de a alege o cale sau alta, de a accepta cine suntem, fuga de propriile gânduri, emoții, fuga de noi înșine, despre o goliciunea interioară care sapă și împietrește totul în jurul ei. „A fost un vis cumva, am vrut să fiu în același vis cu Pinter, visul de a ne reface ca oameni, de a reveni la bunătatea primară. Și atât.” spune regizorul Alexandru P. Rusu despre spectacolul său.

Un spectacol curajos, făcut de oameni tineri, pe un subiect a cărui abordare tinzi să spui că cere o oarecare experiență. Dar lor nu le-a fost frică (deși vorbesc despre ea), acest spectacol fiind chiar examenul lor de absolvire a UNATC (pentru regizor – secția Regie Teatru, pentru actori – secția de actorie). Un spectacol al cărui traseu demonstrează că teatrul înseamnă căutare, perseverență și credință în propriul vis.

S-a jucat la UNATC, ca spectacol de licență, în iunie 2018, apoi în Micro-stagiunile stArtAct de la unteatru și ARCUB (august-septembrie), iar acum trece o nouă graniță, luându-și soarta în mâini la Teatrul de Artă.  Creatorii spectacolului, prin felul în care s-au ocupat și se ocupă de el, arată că lumea aceasta, deși poate uneori îi sperie, ei reușesc să o confrunte și să supraviețuiască.

Mergeți și vedeți spectacolul, mergeți să vedeți dacă personajele reușesc să trăiască așa cum trăiește spectacolul lor.

Link eveniment : https://web.facebook.com/events/3157774787626121/

Rezervări la telefon: 0728.370.073.

 

BREASLA ACTORILOR

Organizație neguvernamentală cultural-artistică

https://www.instagram.com/breasla.actorilor/

https://www.facebook.com/breaslaactorilor/

www.breaslaactorilor.ro

 

TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI
Str. Sfântul Ștefan, nr. 21 (rond Izvorul Rece), Sector 2, București
Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/ingrijitorul-1575?af=41
www.teatruldearta.ro

 

Număr de vizualizări :839


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro