„Drumul lânii: de la design vestimentar la instalație de artă”

oct. 8th, 2019 | By | Category: Postcard

Marți, 29 octombrie 2019, de la ora 18:30,va avea loc deschiderea expoziției realizată în cadrul proiectului „Drumul lânii: de la design vestimentar la instalație de artă” inițiat de MA-RA-MI.

Andra Clițan a realizat pe parcursul anului o colecție de modă bazată pe lână ca element central, dar a folosit materiale și îmbinări contemporane, specifice zonei de fashion design. Întregul proces de prelucrare a lânii este documentat printr-o instalație de artă ce redă vizual călătoria printre tradițiile din Maramureș, păstrate sau reinventate.

Instalația de artă, care include piesele colecției de modă și documentarea meșteșugului, va fi expusă la București, în Galeria KUBE Musette (Calea Victoriei, nr. 141) în perioada 29 octombrie – 10 noiembrie 2019.

În spațiul dedicat instalației va avea loc o conferință despre textile inteligente și noile tendințe în moda sustenabilă, având invitați internaționali.

 

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/557230751688437/

Număr de vizualizări :559


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro