Conferința internațională ESPERA 2019

oct. 7th, 2019 | By | Category: Postcard

În perioada 10-11 octombrie 2019, Academia Română va găzdui cea de a VI-a ediție a conferinței internaționale Economic Scientific Research – Theoretical, Empirical and Practical Approaches (ESPERA 2019). Deschiderea conferinței va avea loc joi, 10 octombrie, în Aula Academiei Române (Calea Victoriei nr. 125, București), începând cu ora 10. 

Conferința, organizată anual de Institutul Național de Cercetări Economice „Costin C. Kirițescu“ al Academiei Române, în parteneriat cu Banca Națională a României, propune ca temă a dezbaterilor prezentei ediții „Harnessing Tangible and Intangible Assets in the context of European Integration and Globalization. Challenges ahead“.

 

Manifestarea include o diversitate de intervenții știintifice ale cercetătorilor din institutele și centrele Institutului Național de Cercetări Economice „Costin C. Kirițescu“, la care se alătură, ca în fiecare an, membri ai Academiei Române, specialiști și cadre universitare din țară și din străinătate.

 

Invitații de onoare ai acestei ediții sunt acad. Jaime Gil Aluja, membru de onoare al Academiei Române, președinte al Academiei Regale Spaniole de Știinte Economice și Financiare, prof. dr. Erna Hennicot-Schoepges, fost ministru al Culturii, Educației și Cercetării din Luxemburg, vicepreședinte al Institutului Internațional pentru Diplomație Culturală, și acad. Jean-Jacques Askenasy, membru de onoare al Academiei Române, profesor la Universitatea din Tel Aviv.

 

Conferința internațională ESPERA 2019 oferă un cadru academic de dezbatere asupra celor mai recente cercetări din domeniul științelor economice și al științelor sociale. Un element de noutate a prezentei ediții a conferinței este secțiunea dedicată studenților doctoranzi și cercetătorilor de nivel postdoctoral.

 

Cele mai valoroase 100 de comunicari științifice vor fi publicate, după o riguroasă selecție, în volumul conferinței, la prestigioasa editură Peter Lang Academic International Publishing Group.

 

Număr de vizualizări :373


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro