Conferința internațională de studii culturale, sociale și ecologice ”Making Place: Transitional and Post-Industrial Development in Mountain Communities”

oct. 7th, 2019 | By | Category: Postcard

Luni și marți, 7 și 8 octombrie 2019,va avea loc conferința internațională de studii culturale, sociale și ecologice Making Place: Transitional and Post-Industrial Development in Mountain Communities, organizată de Universitatea Transilvania din Brașov (prin Facultatea de Litere)  în colaborare cu Universitatea Radford, Virginia, SUA (prin Departamentul de Studii Apalașe). Lucrările conferinței vor avea loc la Aula Universității (deschiderea este în 7 octombrie, la ora 10:00) și sunt însoțite și de două expoziții de fotografie documentară: Jomas Becker – Better or equal use (la Aula, parter) și Donals Edward Davis – Finding Home: an Appalachian/Carpathian Odyssey (la Centrul Multicultural, vernisaj și lectură de poezie, luni, 7 octombrie, ora 18:30).

 

Număr de vizualizări :430


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro