Seminar gratuit de fotografie de portret și lumină, la Iași

sept. 16th, 2019 | By | Category: Postcard

RevistaFoto.ro alături de Shmo și Clubul Fotografilor Iași vă invită marți, 17 septembrie 2019, începând cu ora 17:30, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” la un seminar gratuit de fotografie.

”Practici fotografia la nivel de hobby sau te numeri printre fotografii profesioniști din Iași? Crezi în faptul că niciodată nu le știm pe toate și îți dorești să descoperi mai multe despre lumină și fotografia de portret? Te așteptăm pe 17 septembrie, începând cu ora 17:30, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” la un seminar gratuit de fotografie, inițiat de Shmo, alături de RevistaFoto.ro și Clubul Fotografilor Iași.

Speakerii seminarului sunt Daniel Chindea (fotograf la thesquare.photo și inițiatorul conceptului Shmo) și Paul Pădurariu (fotograf la paulpadurariu.ro și fondator RevistaFoto.ro), ambii fotografi de eveniment cu o experiență vastă în arta fotografică. Ei promit să realizeze practic tot ceea ce se va discuta teoretic și să împărtășească participanților tot ceea ce cred ei că merită știut când vine vorba de lumină în realizarea unui portret, fie în studio, fie acasă sau afară.

În cadrul seminarului se vor aborda subiecte precum lumină, posing, conversația cu cel fotografiat, echipament, fotografia de studio, fotografia outdoor, teorie, practică, business și marketing iar dacă vor fi întrebări din partea participanților cei doi speakeri sunt nerăbdători să răspundă la ele.

Te așteptăm să te bucuri de o inițiativă inimoasă, la care fiecare participant e invitat să contribuie cu întrebări și răspunsuri.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, accesați evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/481168742718870/permalink/486630298839381/

Contact:

Daniel Chindea: lets@shmo.photos  ” – anunță RevistaFoto.ro

 

 

 

Număr de vizualizări :614


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro