La AFCN începe anotimpul proiectelor

sept. 2nd, 2019 | By | Category: Postcard

AFCN anunță o nouă sesiune de finanțare a proiectelor și programelor culturale. Bugetul ce va fi alocat programelor culturale derulate în perioada 2020 – 2021 este de 4 milioane de lei și de 20,000,000 lei pentru proiecte culturale. De asemenea, consiliul a decis creșterea plafoanelor de finanțare pe arii.

”Cu energia acumulată în vacanță vă invităm să vă puneți pe scris, pentru că la 1 septembrie lansăm un nou apel de finanțare a proiectelor și programelor culturale.

Consiliul AFCN a decis alocarea unui buget de 4 milioane de lei pentru programe culturale derulate în perioada 2020 – 2021 și de 20,000,000 lei pentru cele 12 arii tematice în care se pot încadra proiectele culturale. Consiliul a decis de asemenea creșterea plafoanelor de finanțare pe arii.

Toate informațiile referitoare la priorități, plafoane de finanțare și calendarul de derulare a sesiunii I/2020 sunt disponibile online pe pagina www.afcn.ro. Revenim cu precizarea că doar în acestă sesiune se pot depune proiecte de rezidențe artistice și programe culturale.

„Sperăm ca deja de anul acesta data de 1 septembrie să fie pentru toți operatorii culturali un prilej de mobilizare creativă. Din perspectiva noastră această sesiune este cea mai importantă, atât în ceea ce privește bugetul alocat, cât și pentru că oferă oportunitatea derulării proiectelor pe o perioadă mai mare de timp. Vă așteptăm cu proiecte inovative care să răspundă priorităților strategice propuse de AFCN” a precizat Irina Cios, directoarea AFCN.

Vă recomandăm să consultați de fiecare dată Ghidul solicitantului precum și Glosarul de termeni, documente ce sunt actualizate pentru fiecare sesiune.

Aplicația online va fi deschisă pentru perioada 01 – 30.09.2019. Ofertele culturale vor putea fi completate în formularul online numai începând cu 1 septembrie ora 10:00. Termenul limită pentru înscrierea proiectelor și programelor culturale este 30.09.2019, ora 17:00.

Tot la 1 septembrie se va deschide și aplicația de înscriere a candidaturilor evaluatorilor. Candidatura se depune individual, prin completarea unui profil personal în aplicația online, accesibilă la www.afcn-experti.ro, urmată de selectarea butonului de înscriere la sesiunea curentă și selectarea a maximum două arii tematice de expertiză.” – AFCN

____________________________________________________________________________

Pentru informații suplimentare : contact@afcn.ro.

 

Număr de vizualizări :600


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro