Spectacolul „Adio, Europa!” de Ion D. Sârbu, la Teatrul Național din Craiova

iun. 25th, 2019 | By | Category: Eveniment

Joi, 27 iunie 2019, ora  22. 30,  la Teatrul Național din Craiova, va avea loc premiera spectacolului „Adio, Europa!”.

Cu o oră și jumătate înainte de miezul nopții:

Un camion negru. Un bărbat prins în farurile orbitoare ale istoriei. Candid. Olimpia – o femeie care înțelege totul și vrea să-l salveze. Dar este oare salvarea posibilă în secolul XX, cel al atrocităților de negândit? Poți trăi, după revenirea din moarte, printre bufoni, torționari și turnători? Lumea Isarlâkului… unde totul pare adevărat și nimic nu are consistență. Un spectacol marca Bogdan-Cristian Drăgan, în care „Adio” poate însemna și o promisiune: nu vei fi uitat niciodată. Din distribuția spectacolului fac parte actori de primă mână: Angel Rababoc, Nicolae Vicol, Constantin Cicort, Anca Dinu, Gabriela Baciu, Petronela Zurba.

Spectacolul va avea loc la sala care poartă numele autorului. Imediat după miezul nopții, cei ce îl vor însoți pe Ion D. Sîrbu în această renaștere prin artă îi vor spune La mulți ani unui scriitor care a murit și a înviat de mai multe ori decât poate suporta un om, fie și excepțional, cum a fost Gary Sîrbu. O cupă de șampanie pentru renaștere, imediat după spectacol!

 

Număr de vizualizări :547


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro