PUNCH SATELIT TIMIȘOARA – librărie de artă

apr. 5th, 2019 | By | Category: Postcard

Kunsthalle Bega anunță găzduirea PUNCH SATELIT TIMIȘOARA, primul spațiu fizic ce extinde librăria online www.p-u-n-c-h.ro, în care va fi prezentată o selecție consistentă din titlurile distribuite.

Initiată în 2014 ca librărie online specializată în publicații dedicate teoriei și practicilor contemporane în artă, arhitectură, design și arii conexe, PUNCH și-a extins activitatea din 2016 prin propriul program editorial susținut de Asociația Culturală Solitude Project. PUNCH participă regulat și la târguri internaționale specializate în cărți de artă găzduite de organizații de artă prestigioase (Offprint London la TATE Modern, Miss Read la Haus der Kulturen der Welt si Friends With Books Berlin la Hamburger Bahnhof, Libros Mutantes Madrid la La Casa Encendida, I Never Read Basel, FLAT Torino etc.), în care prezintă o selecție de cărți și ediții despre și de artiști contemporani români.

kunsthallebega.ro

Număr de vizualizări :493


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro