Lansarea primului număr al Revistei ASTRALIS

apr. 2nd, 2019 | By | Category: Postcard

Editura ASTRALIS anunță apariția primului număr al Revistei ASTRALIS, revistă trimestrială de cultură, în format tipărit, aflată sub egida Editurii Astralis, București. Revista trimestrială de cultură Astralis își propune să adune în paginile sale creații valoroase ale autorilor din toate regiunile țării, acordând importanța cuvenită și celor de peste Prut, dar și românilor stabiliți în străinătate.

 

”Intenția noastră este de a publica alături de creații literare și texte referitoare la istorie, filosofie, pictură, muzică, sculptură, tradiții, iar prin articole scrise de persoane avizate dorim să îndemnăm cititorii să viziteze muzeele și galeriile de artă. Nu în ultimul rând, vom avea în vedere prezentarea în paginile revistei a unor evenimente culturale care au avut loc, de preferință, în perioada trimestrului respectiv.

 

În primul număr al revistei cititorii vor putea să parcurgă texte scrise de autori din București, din județele Teleorman, Brașov, Timiș, Constanța, Bacău, dar și de peste Prut. De asemenea, ne bucurăm să avem drept colaboratori autori din Austria și Germania, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât în paginile revistei debutează un tânăr stabilit în SUA, căruia îi urăm pe această cale un minunat parcurs literar.

 

Autorii vor trimite textele în format electronic, A4, font 11, Times New Roman,  maximum patru pagini scrise cu diacritice, corectate și redactate potrivit normelor ortografice în vigoare, la adresele: astralisart@yahoo.com; camipantazi2010@yahoo.com; lumi_zaharia@yahoo.com;

vlad13teodor@gmail.com.

 

Termenul limită de transmitere a materialelor este ziua de 25 a celei de-a doua luni a fiecărui trimestru.

 

Rugăm colaboratorii să trimită materiale originale, care nu au apărut inițial în alte publicații sau în volume. Textele nepublicate nu se înapoiază.

 

Autorii care nu au mai publicat în revista Astralis sau la editura Astralis sunt rugați să trimită un scurt CV și o fotografie.

 

Redacția îşi rezervă dreptul de a selecta colaboratorii și materialele primite spre publicare.

 

Responsabilitatea asupra conținutului materialelor publicate revine autorilor, în conformitate cu prevederile legale.

 

Abonamentele și comenzile pentru achiziționarea revistei se pot face telefonic (la numărul 0722431428) și la adresa:  astralisart@yahoo.com .

 

Lansarea revistei va avea loc în cadrul Salonului literar Astralis, ediția a VIII-a, în data de 10 mai 2019, ora 16.30, la Casa de Cultură Friedrich Schiller, București.”

Număr de vizualizări :870


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro