”Comics, Manga & Co. Noua cultură a benzilor desenate germane”, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania

mart. 28th, 2019 | By | Category: Postcard

Joi, 28 martie 2019, de la ora 19:00, Centrul Multicultural al Universității Transilvania și Centrul Cultural German Braşov | Deutsches Kulturzentrum Kronstadt, în parteneriat cu Goethe Institut, vă invită la vernisajul expoziției de bandă desenată ”Comics, Manga & Co. Noua cultură a benzilor desenate germane”. Expoziția poate fi vizitată între 28 martie și 27 aprilie 2019.

 

Expoziția prezintă două generații de artiști desenatori germani care au contribuit semnificativ la dezvoltarea noii culturi germane de bandă desenată. Chiar dacă tehnicile, modul de povestire sau forma în care publică sunt diferite, cei 13 desenatori au în comun interesul pentru a experimenta cu posibilitățile formale ale benzilor desenate și de a le deschide spre arta grafică, pictură sau ilustrație.

 

La vernisaj va fi prezentă și artista Line Hoven, care va ține și un workshop de ilustrație și bandă desenată pe 28 martie între 12:00 – 16:00 la Centrul Multicultural. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul artistei.

 

Artiști expozanți: Arne Bellstorf, Martin tom Dieck, Anke Feuchtenberger, Flix, Jens Harder, Sascha Hommer, Line Hoven, Ulf K., Reinhard Kleist, Isabel Kreitz, Mawil, Christina Plaka, Henning Wagenbreth.

Număr de vizualizări :485


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro