Triplu mărțișor oferit de Muzeul Municipiului București

feb. 28th, 2019 | By | Category: Postcard

”Muzeul Municipiului București a pregătit pentru ziua de 1 Martie trei evenimente la care sunt invitați să participe toți cei care doresc să întâmpine primăvara alături de noi”, anunță MMB printr-un comunicat de presă.

 

* Spectacolul „Uimitoarele aventuri ale unor pârliți” poate fi oferit pe post de marțișor magic și aventuros, dinamic și hazliu, viu! Într-un fel zurliu. Se joacă pe data de 1 Martie, ora 19.00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151) și este pretextul unei întâlniri ce îmbină ludicul, poeticul, râsul și suspinul, joaca și iluzionismul. Cu: actrița Irina Movilă și Marius Drăguș – MAGITOT. Intrarea 20 lei. Biletele includ vizitarea expoziției permanente „Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute” în termen de 30 de zile și se pun în vânzare în ziua spectacolului, începând cu ora 10.00.

 

* Vernisaj la Palatul Suțu al unei noi expoziții din seria „Maeștri ai benzii desenate românești”. Publicul este invitat la întâlnirea cu pictorul și ilustratorul de carte ALBIN STANESCU. El expune în premieră planșe de bandă desenată, în original, grupate sub o tematică istorică. Vernisajul de la Palatul Suțu (Bdul I. C. Brătianu, nr 2), începe la ora 18.30. Mihai I. Grăjdeanu, autor de benzi desenate, este curatorul expoziției. Intrarea la vernisaj este liberă.

 

* Muzeul de Artă Populară „Prof. Dr. Nicolae Minovici” găzduiește, începând cu ora 10.00, o activitate înscrisă în Concursul Național „Cultură și Civilizație România”. Evenimentul, organizat de Catedra de Istorie a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” Breaza, jud. Prahova și partenerii săi este însoțit de o expoziție tematică. Sub genericul „Ia și Icoana, haină și suflet românesc” vor fi expuse 35 ii de Breaza și 15 icoane pictate de pictorița Ileana Dragomirescu. Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :622


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro