Republica Moldova – o destinație turistică care trebuie vizitată în 2019

feb. 19th, 2019 | By | Category: Postcard

Republica Moldova este prezentă în perioada 21-24 februarie 2019 la Târgul de Turism al României, unde reprezentanții acesteia îi invită pe vizitatori să descopere frumusețile țării vecine, dar și detaliile primei rute transfrontaliere – Ruta Voievodului Ștefan Cel Mare și Sfânt. Această rută cultural-turistică care unește România și Moldova este cel mai nou proiect dezvoltat în parteneriat de către Agenția pentru Investiții din Republica Moldova și Ministerul Turismului din România. Aceasta va străbate mai multe domenii viniviticole și localități din ambele state. Ruta va fi prezentată, în premieră, în cadrul Târgului de Turism al României de către Ministrul Turismului, Bogdan Trif, alături de directorul executiv al Agenției de Investiții din Republica Moldova, Rodica Verbeniuc.

În ultimii ani s-a înregistrat o creștere a numărului de turiști străini care vizitează Republica Moldova, țară aleasă în 2018 de către National Geographic, Lonely Planet și New York Post drept una din cele 10 destinații de top la nivel mondial. Aceasta este cu adevărat o reușită pentru Moldova, în contextul în care aceleași publicații o numeau, în 2014, „cea mai puțin vizitată destinație din Europa”. Evoluția se datorează eforturilor susținute ale tuturor membrilor industriei ospitaliere, precum și campaniilor de promovare la scară națională și internațională realizate prin Asociația Națională de Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Guvernul Suediei și Agenția Investițiilor din Moldova.

 

www.serjio.com

La această ediție a TTR 2019 Republica Moldova va fi reprezentată de agențiile Corina Travel, Tatra Bis, Winetours și Go Adventure, iar vizitatorii sunt invitați de către cramele Asconi, Purcari, Mileștii Mici, Castel Mimi și Cricova la degustări de vin, zilnic, la orele 13:00, 14:30 și 16:00. De asemenea, la standul Moldovei, din Pavilionul B1, STAND 30, vor putea fi efectuate tururi virtuale de 360 de grade la diverse destinații, dar și prezentări ale unor evenimente autentice.

Număr de vizualizări :599


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro