Ședința Consiliului Național al Bibliotecilor din România privind modificarea legii 334/2002

ian. 21st, 2019 | By | Category: Postcard

Luni, 21 ianuarie 2019, a avut loc la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” ședința Consiliului Național al Bibliotecilor (CNB), din care fac parte experți și reprezentanți din toate instituțiile relevante pentru sistemul bibliotecilor din România (Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Ministerul Afacerilor Interne, Consiliul Național al Bibliotecilor, biblioteci județene și asociații profesionale).

Ordinea de zi a cuprins, în principal, dezbateri privind revizuirea legii bibliotecii nr. 334 din 31 mai 2002, cu modificările ulterioare.

Lucrările au fost conduse de Lucian Dindirică – Președintele CNB și Mireille Rădoi – Secretarul CNB.

Număr de vizualizări :838Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro