Participare românească, în programul memorial dedicat Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului

ian. 23rd, 2019 | By | Category: Postcard

ICR Chișinău și Ambasada României în Republica Moldova, în colaborare cu Comitetul Unit de Distribuire American-Evreiesc „Joint” și Centrul Cultural Evreiesc „Kedem”, organizează pe data de 25 ianuarie 2019, ora 13.00, o serie de acțiuni culturale dedicate Zilei Internaționale pentru Comemorarea Victimelor Holocaustului. Manifestările vor avea loc la Centrul „Kedem” din str. E. Doga nr. 5 din Chișinău.

Programul memorial cuprinde premiera filmului „Holocaust în Moldova”, vernisajul expozițiilor „Beyond Duty” („Dincolo de datorie”) și „Simone Samuele Spritzman. Un evreu supraviețuitor al Auschwitzului. De la Chișinău la Parma”, precum și concertul Quartetului „Aud Band” din România.

Intrarea publicului în sală este liberă.

Număr de vizualizări :580


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro