Concursul „Anima pentru Societate”- ediția a VII-a

ian. 28th, 2019 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’Anima anunță începerea înscrierilor pentru concursul „Anima pentru Societate” – ediția a VII-a.

”Dăm drumul înscrierilor pentru concursul „Anima pentru Societate” ediția a VII-a!

Ești regizor? Ai o idee de un spectacol cu 2-5 personaje? Vrei să montezi un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima care să fie parte din proiectele noastre culturale și înscris la festivaluri naționale și internaționale?

Urmărește regulamentul de participare și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 11 februarie, orele 18:00 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

În anul 2019 ne pregătim să montăm cea de-a 10-a producție de succes! Spectacolele noastre au fost vizionate de peste 20.000 de spectatori în București și peste 50.000 în țară și străinătate! Am participat în peste 20 de festivaluri de renume, de unde ne-am întors întotdeauna premiați și apreciați! 5 producții au fost realizate în urma edițiilor trecute ale concursului „Anima pentru societate”: „Copii răi” de Mihaela Michailov, regia Geanina Hergheligiu, „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Florin Liță, „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, regia Diana Tănase, „Milk on fire” scris și regizat Radu Pocovnicu și „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu.

Vino cu o idee de montare a unui spectacol creativ și original! Căutăm regizori implicați, serioși, ce-și doresc să monteze un spectacol ce va deveni parte din repertoriul nostru și se va plimba în lungul și-n latul țării, dar și peste granițele ei!

Juriul nostru, format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și membri de specialitate: Alina Epîngeac – critic de teatru, Nona Rapotan – critic de teatru și partenerul nostru media prin Bookhub.ro și Domnica Cîrciumaru – director de casting, va alege un proiect care va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în anul 2019, în perioada martie-aprilie-mai 2019.

 

Anunțăm câștigătorul la data de 18 februarie 2019! Perioada de repetiții se va stabili de comun acord, dar nu trebuie să dureze mai mult de 6 săptămâni. Spectacolele propuse trebuie să fie gândite și create special pentru spațiul de la Teatrul Arte dell’Anima, dar ușor transportabile și adaptabile la orice spațiu. Regizorii ce doresc să trimită o aplicație la concurs pot veni să vadă sala noastră de spectacole în strada Făinari, nr. 17D, sunând la numărul de telefon 0733.060.033 pentru a stabili data și ora.

 

Regulament de participare:

  1. Ne trimiți textul în format pdf sau word
  2. Ne spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice)
  3. Ne faci un deviz estimativ – detaliat pe capitole în format Excel, care să includă plata drepturilor de autor (dacă sunt necesare)
  4. Ne trimiți CV-ul tău – ne dorim regizori absolvenți al unei facultăți de profil
  5. Ne trimiți motivația ta de a regiza un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima

 

Calendar Concurs:

 

28 ianuarie – 11 februarie, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor

11 februarie – 17 februarie – Jurizarea proiectelor

18 februarie 2018 – Afișarea proiectelor câștigătoare ”- Teatrul Arte dell’Anima

 

Număr de vizualizări :1059


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro