„Jucătorii zilei de ieri. Motocicliști în lumina lunii”, de Vlad Herescu, lansare la Tramvaiul 26

dec. 18th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 19 decembrie 2018, ora 19:00, la Tramvaiul 26 (Str. Cercului nr. 6, București) va avea loc lansarea volumului „Jucătorii zilei de ieri. Motocicliști în lumina lunii”, de Vlad Herescu, Editura Tracus Arte. Invitați alături de autor: Ioana Crăciunescu, Ioan Cristescu și Dan Mircea Cipariu. AgențiadeCarte.ro este partener media.

„Jucătorii zilei de ieri” te duce în cea mai periculoasă aventură pe care au trebuit s-o înfrunte frații Whitely. Sporturi extreme, pariuri și crime se găsesc la fiecare pas în romanul plin de acțiune care te aruncă pe străzile L.A.-ului, unde frații trebuie să câștige o serie de competiții sportive, alături de cel mai mare aliat al lor, prieten sau dușman, Mafia.

Motocicliști în lumina lunii înfățișează viața duoului dependent de adrenalină pe străzile din Brooklyn. Frații Whitely fac curse de motociclete ilegal, noaptea, în căutarea senzațiilor adevărate. Însă, după un accident tragic din timpul unei competiții, unul dintre ei trebuie să treacă prin tot felul de întâmplări și de obstacole pentru a supraviețui. Pasiunea lui pentru întreceri îl aduce într-o cursă a răzbunării, în timp ce doi doctori îl acompaniază de-a lungul aventurilor sale. Luptându-se cu cei mai puternici inamici și cu propriile răni, protagonistul turează încă o dată motorul motocicletei pentru a-și duce până la capăt misiunea.

Vlad Herescu s-a născut în 1998, București. De la cinci ani s-a dedicat tenisului, acesta fiind și motivul pentru care s-a mutat în Barcelona, Spania, din 2008. Este pasionat de artă și sporturi extreme, mereu în căutarea adrenalinei. La ora actuală e student la Advertising & Branding, Savannah College of Art and Design, din Statele Unite ale Americii.

Mai multe despre el: www.vladherescu.com

 

Număr de vizualizări :1262


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro