Lansare a cărţii Preasfințitului Părinte Episcop Macarie al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

nov. 26th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 28 noiembrie 2018, ora 18:00, la librăria Sophia din București, str. Bibescu Voda nr. 19, va fi lansat volumul „Să topim ghețarii sufletului! 10 ani cu Hristos în Scandinavia”, de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, apărut la Editura Sophia.  La eveniment vor participa autorul, Radu Preda, teolog și președinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoriei Exilului din România (IICCMER), Teodor Baconschi, teolog și diplomat, Răzvan Bucuroiu, publicist și om de televiziune, și pr. Gheorghe Holbea, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă (Universitatea din București).

Volumul este prilejuit de împlinirea a 10 ani de misiune ortodoxa românească în Scandinavia, fiind dedicat de PS Macarie românilor din țările nordice: „Dedic această carte fraților și surorilor în Hristos din Scandinavia românească, ca smerit îndreptar în pelerinajul nostru spre Patria cerească”.

Număr de vizualizări :746


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro