Editura Tracus Arte la Târgul de carte Gaudeamus 2018

nov. 20th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Editura Tracus Arte a participat la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură, ediția a 25-a cu noutăți editoriale de ficțiune străină, ficțiune românească, non-ficțiune, dramaturgie, critică literară și eseistică. Lansările care au avut loc la standul România Centenar și la standul editurii au adus laolaltă public de toate vârstele și genurile. Cele mai așteptate lansări s-au desfășurat la standul România Centenar, unde au fost prezentate volumele „Frica”, de Nicolae Breban, „Zoia”, de Virgil Tănase, „Dostoievski”, de Virgil Tănase, „Pont des Arts”, de Dumitru Țepeneag și „Mihăiță. Reconstituirea unei vieți”, de Doina Papp.

 

Cele mai căutate volume pe parcursul celor cinci zile au fost: „Frica”, de Nicolae Breban, „Opere. William Shakespeare” (vol. XIII: Romeo și Julieta, Totu-i bine când se sfârșește cu bine, Coriolanus;  vol. XIV: Regele Lear, Pericle), „Zoia”, de Virgil Tănase, „Dostoievski”, de Virgil Tănase, „Mihăiță. Reconstituirea unei vieți”, de Doina Papp, „europa. zece cântece funerare”, de Elena Vlădăreanu, „Ghinga”, de Dan Coman, „Indigo”, de Alina Purcaru, „Intelecte generale”, de McKenzie Wark „Guantanamo”, de Radu Sergiu Ruba, „Tehnici de camuflaj”, de Robert Șerban, „Tristan Tzara. Corespondență de familie”, de Mădălina Lascu.

 

În topul vânzărilor se află volumele: „Frica”, de Nicolae Breban, „Opere. William Shakespeare” (vol. XIII: Romeo și Julieta, Totu-i bine când se sfârșește cu bine, Coriolanus; vol. XIV: Regele Lear, Pericle), „Zoia”, de Virgil Tănase, „Dostoievski”, de Virgil Tănase, „Mihăiță. Reconstituirea unei vieți”, de Doina Papp.

 

www.tracusarte.ro

 

Număr de vizualizări :972


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro