Lee Konitz Quartet, la ARCUB

iun. 4th, 2018 | By | Category: Eveniment

Duminică, 17 iunie 2018, începând cu ora 20:00, Lee Konitz Quartet va susține un concert la ARCUB. Evenimentul face parte din stagiunea de jazz Artist in Residence. Unul dintre cei mai particulari saxofonişti alto şi unul dintre puţinii artişti care în anii ’50 nu urmau influenţele lui Charlie Parker, Lee Konitz a avut dintotdeauna o curiozitate muzicală ieşită din comun ce l-a împins constant spre experimente sonore de succes. La începutul anilor ’50 începe să îşi caute propriul drum în cariera jazzistică. În anii ’60 este deja un nume consacrat al „cool jazzului”, iar stilul său influenţeză din ce în ce mai mulţi artişti. Cântă cu numeroase legende ale jazzului precum Chet Baker, Henri Renaud, Clare Fischer, Albert Mangelsdorff, iar în 1992 câştigă prestigiosul Jazzpar Prize. Lee Konitz Quartet înseamnă Lee Konitz (saxofon alto), Florian Weber (pian), Jeremy Stratton (contrabas) și George Schuller (tobe).

Studenții de la Conservator și elevii de la școlile de muzică pot beneficia de acces gratuit la concertele de jazz, în limita locurilor disponibile.

Accesul se face în baza legitimației de elev/student, în seara concertului, după intrarea în sală a spectatorilor deținători de bilete.

În acest sens rezervarea locurilor în avans nu este permisă.

Detalii: www.arcub.ro

Facebook event: www.facebook.com/events/557775701288137/

Număr de vizualizări :775


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro