Universul Prieteniei, la Milano

mai 7th, 2018 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 12 mai 2018, ora 14.00, la sediul CONSULATULUI GENERAL AL ROMÂNIEI la MILANO, scriitoarea Marioara Vişan,  prezintă publicului, ultima apariţie editorială, volumul de poezie bilingv, ”Dincolo de tăcere/ Dell’Altra parte del silenzio. Traducerea volumului, în limba italiană, a fost făcută de scriitorul Francesco Altieri, cel care va face şi prezentarea volumului. Actriţa Giovanna Spinella va lectura din volumul prezentat. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Marioara Vişan, este membră a Asociaţiei Universul Prieteniei Iaşi, din anul 2008, publicând şase volume de autor, dintre care două bilingve.

Despre actualul volum prezentat publicului milanez, conf.univ.dr. Diana Vrabie scrie în prefaţă:

„Ciclul de poeme ale Marioarei Vișan, adunate în volumul „Dincolo de tăcere” se edifică tocmai din pliurile unei tăceri ce-și caută rostul. În anotimpurile de dor, în nopțile de vară,  în iarba pietrelor, în aripile îngerilor. Tăcerile Marioarei Vișan vin dintr-o primăvară uitată și îmbracă noi semnificații. Tăcerea devine căutare, dor, uitare. Tăcerea e limba în care Dumnezeu ne vorbește.”

Organizator: Consulatul General al României la Milano şi Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi.

Număr de vizualizări :662


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro