Salvează o carte!

apr. 22nd, 2018 | By | Category: Eveniment

În perioada 23 – 27 aprilie 2018, la Biblioteca Centrală Universitară ”Eugen Todoran” din Timișoara peste 50 000 de volume casate sunt oferite gratuit doritorilor, într-un program numit ”Salvează o carte, Ia-o acasă!”

Programul se desfășoară în clădirea veche a bibliotecii, la parter, în fiecare zi a săptămânii 23-27 aprilie, între orele 10.00 și 16.00. Peste 50 000 de cărți așteaptă să fie luate acasă de către iubitori de toate vârstele și categoriile, lista de titluri fiind una complexă.

Număr de vizualizări :875


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro