Ionel Muntean lansează o carte dedicată lui Beethoven

apr. 22nd, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 2 mai 2018, de la ora 17.00, în Foaierul Operei Naționale Române din Timișoara (str. Mărășești nr. 2), va avea loc lansarea cărții ”Ludwig van Beethoven. Geniul nemuritor al muzicii universale”, de Ionel Muntean. Prezintă Prof. univ. dr. Violeta Zonte, decan al Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest Timișoara.

În cadrul evenimentului va fi prezentat și un program de muzică, anume ”Romanța nr. 2 op. 50 în Fa major”. Solistă: Corina Murgu. La pian: Angela Balici.

Intrarea liberă!

Direcțiunea Operei Naționale Române Timișoara își rezervă dreptul de a modifica programul prezentat.

Număr de vizualizări :928


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro